De inschrijfperiode is nu gesloten. De loting wordt verricht met alle inschrijvingen die ten laatste op 7 april 2024 binnen waren. Dit formulier blijft wel beschikbaar voor inschrijvingen op open plekken ná de loting, die half april plaatsvindt.

Als je straks op de verzendknop drukt, ga je meewerken aan een dijk van een kamp. Voor een goed zomerkamp zijn twee dingen belangrijk: voorbereiding en een team waar je op kunt bouwen. We willen je graag vragen om nog even stil te staan bij de volgende zaken:

  • Het kamp omvat meer dan twee weken aan de Vecht. Vóór het kamp zijn er altijd twee dagen en het Voorjaarsweekend om elkaar te leren kennen en spellen te bedenken. Eind oktober komt je kamp nog één dag samen om herinneringen op te halen. Het is belangrijk dat je er deze dagen ook bij kunt zijn.
  • Je zal samen met anderen een aantal spellen voorbereiden voordat je op kamp gaat. Ruim daar voldoende tijd voor in.
  • Wees er zeker van dat je écht op kamp kunt. Afzeggingen zijn voor de organisatie van de kampen heel erg vervelend. De hoofdleiding moet immers op zoek naar nieuwe mensen. Bovendien wordt er vaak geloot voor kampen en hebben we dus eerder iemand moeten uitloten voor jouw plek. Afzeggen kan uiteraard in noodgevallen, maar ga er niet lichtzinnig mee om.
  • Tot slot: bij aanvang van een kamp moet je minimaal achttien zijn; voor het derde kamp moet je minimaal negentien zijn.


Kortom: plant eer ge verzendt!

We zien je inschrijving graag tegemoet en kijken er naar uit om samen met jou te gaan bouwen aan een prachtige zomer!

Liefs,

De hoofdleiding en de leidingadministratie

Persoonlijke gegevens

Mocht je over je keuze wat betreft gender in gesprek willen, geef dit aan bij bijzonderheden, dan nemen wij contact met je op.

Kampkeuze lentekampen

1.

Kampkeuze zomerkampen

2.

Keuzes weekenden

3.

Let op! I.v.m. veel last minute afzeggingen, vragen we je om je bewust op te geven voor het afbraakkamp. Weet je zeker dat je erbij kan zijn?

4.

Aanvullende gegevens voor het kamp

Overige opmerkingen